Mathias Pedersen / 12 September – 26 Oktober

fotodam

Som en vandringsmand på udkig efter nye indtryk, går Mathias Damgaard Pedersen i fodsporene på den traditionelle maler, der tager sine lærreder med ud i verden og skaber værkerne ud fra det sted, han befinder sig. Man vil blandt andet kunne opleve malerier, der er blevet til i ørkenens bagende sol og i Marrakesh gader.

September 12th we launched our second exhibition. This time with Mathias Damgaard Pedersen. The works exhibited are all created on the spot, from Marrakesh to Copenhagen. Like traditional painters, Mathias brings his pencils to the field and only paints what he see. You can catch the exhibition until October 26th.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s